مراحل طراحی وب سایت

طراحی وب سایت مراحل مشخصی را داراست. ما در این تیم برای رشد رضایتمندی مشتریان و همینطور ارائه وب سایت‌ها در بالاترین استاندارد ممکن، با توجه به استانداردهای جهانی همه مراحل طراحی وب سایت را برای طراحی وب سایتهای اختصاصی می‌پیماییم. قبل از اینکه به سؤال مراحل طراحی وب سایت چیست؟ پاسخ دهیم باید بدانیم وب سایت‌ها به چند گونه می‌باشند؟

انواع وب سایت‌ها

 وب سایت استاتیک

 به این دلیل این وب سایت را استاتیک می گویند که معمولاً نهایتاً سالی یک یا دوبار ویرایش می‌شود و ویرایش آن هم توسط طراح حرفه‌ای انجام می‌شود. برنامه نویسی وب سایت استاتیک غالباً با استفاده از css و html و Java Script انجام می‌شود

 از آنجایی که تعداد کد در این سایت‌ها کم است، سرعت لود شدن آن‌ها خیلی بالاست. این فاکتور از نظر گوگل امتیاز خیلی بزرگی محسوب می‌شود. به طور کلی رعایت استانداردهای سئو در وب سایت‌های استاتیک به مراتب آسان‌تر از وب سایت‌های داینامیک است. به این دلیل این وب سایت را استاتیک می گویند که معمولاً نهایتاً سالی یک یا دوبار ویرایش می‌شود و ویرایش آن هم توسط طراح حرفه‌ای انجام می‌شود.

 وب سایت داینامیک در طراحی وب سایت

 به این وبسایت به این دلیل داینامیک گفته می‌شود، که مداوم می‌تواند تغییر کند. در حقیقت وبسایت داینامیک به شکلی طراحی شده است که توسط مدیر وب سایت از پنل مدیریت سایت می‌تواند بارها ویرایش شود. برای نوشتن این وب سایت از زبان‌های برنامه نویسی asp , php,  net, net.asp استفاده می‌شود.

 به دلیل اینکه حجم کدها در سایت‌های داینامیک حجیم‌تر از سایت‌های استاتیک است، سرعت بارگذاری سایت‌های داینامیک نسبت به سایت‌های استاتیک پایین‌تر است.

 

رابط کاربری یا ui چیست؟
حتما بخوانید:

 8 مرحله طراحی وب سایت 

 همه این مرحله‌ها در نوع خودشان برای طراحی یک وب سایت حرفه‌ای اختصاصی نیاز است و برای رسیدن به یک نتیجه خوب باید همه مراحل زیر را بگذرانید.

 نیازسنجی و برنامه ریزی ساخت سایت

 قدم مهم در طراحی حرفه‌ای، این است که به طور دقیق معلوم شود که وب سایت چه کاربردی دارد؟ آینده وب سایت تداعی ‌شود و قشر جامعه هدف این وب سایت چه کسانی هستند؟ را معلوم می‌کند. به طور کلی این مرحله به یافتن پرسونای مخاطبان نیاز دارد. همه این موارد و درخواست‌های مشتری در یک پروپوزال به تأیید دو نفر می‌رسد. این تیم با توجه به پروپوزال تأیید شده به طراحی وب سایت اقدام می‌کند.

تحقیق و بررسی محتوا

 قدم دوم طراحی وب سایت بعد از تأیید پروپوزال، بررسی و تحلیل محتوای جمع آوری شده است. در این مرحله محتواهایی مثل لوگوی تجاری، تصاویر، متن، متن درباره ما، نمونه کارها، نمونه محصولات و… بررسی می‌شوند. طراحان این گروه پیشنهادات شان را در مورد محتواهای جمع آوری شده و همینطور نحوه نمایش دادن آنها در وب سایت، در اختیار کارفرما قرار می‌دهد و در صورت تأیید نهایی از دو سمت اقدام به طراحی می‌شود.

 طرح اولیه wireframe

اولین اقدام عملی در طراحی وب سایت sketch یا طرح گرافیکی اولیه سایت می‌باشد. در این مرحله همه صفحات وب سایت مثل صفحه اصلی، درباره ما، صفحه تماس با ما، وبلاگ‌ها و… طرح اولیه زده می‌شوند. در حقیقت چیزی را که کاربر در نهایت مشاهده می‌کند به تصویر می کشند و پس از تأیید نهایی طرح اولیه، برای طراحی اصلی اقدام می‌شود. 

طراحی قالب اصلی سایت در طراحی وب سایت

در مورد توجه قرار دادن زمین‌های کسب و کارهای شما و طراحی اولیه، پرسونای مخاطبی که از قبل تهیه شده است، تیم طراحی ما به طراحی وب سایت اقدام می‌کند. طراحان ما همه قوانین و استانداردهای مربوط به وبسایت را رعایت می‌کنند تا بهترین نتیجه را در وبسایت بگیرند.

 کد نویسی وب سایت

 طبق طراحی طرح‌های نهایی و تأیید شده، طراحان ما به کدنویسی اقدام می‌کنند. در طراحی های اختصاصی باید تمامی این مراحل به طور کامل پیموده شود. طراحان ما به ui و ux توجه زیادی دارند چون این دو علم در طراحی وب سایت سایت باعث زیبایی و راحتی کار برای کاربر می شود. در نتیجه رضایت از وب سایت خیلی زیاد می‌شود.طبق طراحی طرح‌های نهایی و تأیید شده طراحان ما به کدنویسی اقدام می‌کنند. در طراحی های اختصاصی باید تمامی این مراحل به طور کامل پیموده شود

 ورود اطلاعات اولیه سایت

 بعد از این که کد نویسی تمام شد، ساختار اصلی وب سایت به طور کامل طراحی می‌شود. حالا آماده بارگذاری اطلاعات اولیه وبسایت می‌باشد.

 تست و بازنگری سایت در طراحی وب سایت

در این مرحله سایت به صورت کامل به کارفرما انتقال داده می‌شود تا به تأیید نهایی کارفرما برسد. بعد از طی شدن همه مراحل، کارفرما می‌تواند تا ۱۵ درصد درخواست تغییر کند. اگر این تغییرات از نظر طراحان از ۱۵ درصد بیشتر بود، فاکتور جداگانه‌ای برای آن در نظر گرفته می‌شود.در این مرحله سایت به صورت کامل به کارفرما انتقال داده می‌شود تا به تأیید نهایی کارفرما برسد. بعد از طی شدن همه مراحل، کارفرما می‌تواند تا ۱۵ درصد درخواست تغییر کند.

 تحلیل و آموزش کار با پنل سایت

 در این قسمت یکی از متخصصان در یک جلسه ۳ ساعته به همراه بیش از دو تن از نمایندگان کارفرما، به آموزش کار با پنل مدیریت اقدام می‌کنند یا اینکه فیلم‌های آموزشی برای آموزش کار با پنل را در اختیار نمایندگان کارفرما قرار می‌دهند. در این جلسه به همه سؤالات نمایندگان جواب داده می‌شود. همچنین از همه مراحلی که متخصص که به تدریس مشغول است، از صفحه کامپیوتر فیلم برداری می‌شود و بعد به صورت یک سی.دی در اختیار کارفرما قرار می‌گیرد تا در صورت نیاز بتواند از آموزش مربوطه استفاده کند.

 در این جلسات چند استراتژی کلی در رابطه با حرکت وب سایت به سمت پیشرفت هم توضیح داده خواهد شد، تا کارفرما به طور کلی بداند برای پیشرفت وب سایت خود چه اقداماتی را باید انجام دهد.

 

مفهوم ریدایرکت 302 یا موقت و چگونگی اجرای آن
حتما بخوانید:

ممنون از اینکه که تا انتهای مقاله همراه مجله محتوایار بودید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد. شما می توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات بیشتر به لینک مقالات زیر مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا