راه های نجات از رکود از زبان ۶ کارآفرین بزرگ دنیا

یکی از بدترین احساساتی که می تواند به سراغ ما بیاید، احساس رکود و بی ثمری است. بسیاری از ما در برهه ای از زندگی با این مورد برخورد می‌کنیم که چرا هیچ چیز تغییر نمی‌کند؟ و همه چیز تکراری شده است؟ در این زمان باید چه کنیم چگونه خود را نجات دهیم؟ و این احساس یاس و ناامیدی را به یک عامل محرک تبدیل نماییم؟ ما در این مقاله از زبان شش کارآفرین بزرگ جهان به شما خواهیم گفت که چگونه در مواقع بحرانی خود را نجات دهید. مجله اینترنتی entrepreneur به تازگی به سراغ شش کارآفرین بزرگ رفته تا راهکارهای آن‌ها را در زمان و مواقع بحرانی بررسی نماید. در ادامه به بررسی این گزارش نجات از رکود از زبان ۶ کارآفرینان مطرح جهان می پردازیم.مؤسس و مدیر عامل شرکت آرتیستیک تیل (Tile Artistic)، نانسی اپسـتین(EPSTEIN NANCY)، پیشنهاد می‌کند که کوچک و ساده فکر کنید و ذهن خود را درگیر حواشی مختلف نسازید.

کوچک فکر کنید

مؤسس و مدیر عامل شرکت آرتیستیک تیل (Tile Artistic)، نانسی اپسـتین(EPSTEIN NANCY)، پیشنهاد می‌کند که کوچک و ساده فکر کنید و ذهن خود را درگیر حواشی مختلف نسازید. به گفته او:

 «روی تنظیم برنامه سفرم تمرکز کردم، چون تنظیم برنامه ســفر کاری است که برای شروع، پایان و انجام آن نیاز به یک لیست کار داریم. حتی پایان یک شغل کوچک به من کمک می‌کند تا ذهنم را خالی نمایم.»

در کنار آن او همچنین در ادامه صحبت‌های خود با مجلــه کارآفرین بیان کرده است که:

 «من همیشه با کسب و کارم نیز به مانند برنامه ســفر برخورد می‌کنم. ساده و کوچک فکر می‌کنم. در واقع کاری که همواره در حال انجام آن هستم، برنامه ریزی برای یک سفر است؛ چرا که یک سفر به تهیه و رزور برخی مقدمات نیاز دارد»

 

برای نجات از رکود به خودتان در گذشته نگاهی بیاندازید

شــارلوت هــال (HALE CHARLOTTE) مدیر عامل و بنیانگذار و شــرکت پلام پرتی شــوکر (Sugar Pretty Plum) همواره تجربیات گذشــته را به مانند یک چراغ راه در مسیر توسعه و پیشرفت شرکت ها عنوان می‌کند. او همچنین در رابطه با راه حل خود برای نجات از رکود و بحران های کاری چنین اظهار نظر می‌کند:

 «در هنگامی که احساس بی حاصلی و بی‌ثمر بودن به من دست می‌دهد، به گذشــته نــگاه می کنم. لحظاتی را به یاد می‌آورم که در طوفان فکری غرق بودم و پس از آن یادداشت های قدیمی ام را مرور می‌کنم. در واقع یادداشت های قدیمی را به دلیل کاربرد آن‌ها در لحظات مشابه نگه داشته ام. چرا که برخی از نوشته هایم الهام بخش امروزم هستند. برخی از آن‌ها برایم هم اکنون خنده دار است. همچنین با مرور آن‌ها متوجه میشوم که در چه زمینه ای موفق شده‌ام. در حقیقت یادداشت هایم مشوق من هستند و یادداشت های قدیمی ام مطمئنم می کنند که باید به راه خود ادامه دهم.»مالک فرنچایز دنی (Denny)، هالی آگاسی (AGASSI HOLLY) یکی از راه های نجات از رکود کاری را نفس عمیق می‌داند و همواره آن را پیشنهاد می‌کند. آگاســی معتقد است که در صورتی که یاد بگیریم چگونه نفس بکشیم و به درستی آن را انجام دهیم، خواهیم توانست تا در تجارت نیز موفق به موفقیت دست یابیم.

نفس عمیق بکشید

مالک فرنچایز دنی (Denny)، هالی آگاسی (AGASSI HOLLY) یکی از راه های نجات از رکود کاری را نفس عمیق می‌داند و همواره آن را پیشنهاد می‌کند. آگاســی معتقد است که در صورتی که یاد بگیریم چگونه نفس بکشیم و به درستی آن را انجام دهیم، خواهیم توانست تا در تجارت نیز موفق به موفقیت دست یابیم. او در این رابطه گفته اســت:

 «همواره سعی می‌کنم تا در نفس‌هایم متمرکز شوم. خود را با تمام توان به فضای خالی درون سرم می‌رسانم. در واقع آن جا مکانی است که می‌توانم از آن کمک دریافت کنم. در کنار آن، گوش دادن به موسیقی‌ای که مدام آن را تکرار می‌کنم نیز به پالایش و پاکسازی روح من کمک می‌کند. در واقع تنها با این اقدامات ساده، انگیزه‌ای برای اتمام یک کار را می‌توانم کسب کنم.»

برای نجات از رکود به خودتان استراحت دهید

بنیانگذار استارتاپ پورتر رود (Road Porter)، جیمــز پیســکر (PEISKER JAMES) باور دارد که بهترین راه حل برای نجات از رکود در کار، استراحت کردن و استراحت دادن به خود است. او در رابطه با توضیح راه حل خود چنین بیان می‌کند که:

 «ما همواره تلاش می‌کنیم تا بهترین و مؤثرترین همکاری‌ها را به دست آوریم اما در صورتی که همه چیز آن گونه که ما انتظار آن را داشتیم پیش نرفت، چه باید بکنیم؟ برای یافتن بهترین همکاری ها زمان زیادی را صرف نکنید چرا که بیهوده است. فرآیند را متوقف کرده و تنها یک قدم به عقب برگردید. فرآیند را بازســازی کرده و برای شروع دوباره آماده شوید.»

 

تعلل در کارها و تنبلی، چگونه میتواند باعث موفقیت شود؟
حتما بخوانید:

با جریان همراه شوید

همراهــی با جریان یکی از راه حل های لیندزی ورای (WRAY LINDSAY)، مدیر اجرایی علوم در شرکت ایتین بی (B Eighteen) است. او این کار را بهترین راهکار برای نجات از رکود عنوان کرده و حرکت در خلاف جهت رودخانه را عامل اصلی شکست شرکت‌ها و رکود در کار می‌داند. همچنین لیندزی ورای تجربه خود را از همراهی با جریان این چنین بیان می‌کند:

 «از نظر تاریخی، روزهای بی حاصل اجتناب ناپذیر هستند. هنگامی که متوجه شدم این بحران ها زمانی فرا می‌رسند که ذهن من به طور ناخــودآگاه در حال یافتن ایده جدیدی اســت، دیگر از روزهای بی حاصل مأیوس نمی‌شوم و به جای آن که روزهای رکــود کاری موجب ناراحتی‌ من شوند، به افکار خود اجازه می‌دهم تا مرا سورپرایز و شگفت نمایند. همچنین تلاش می کنم تا همگام با جریان ذهن و افکارم گام بردارم. من به مغزم اعتماد دارم و خروجی های جالب و جدیدی را می‌توانم از آن به دست آورم. علاوه بر این به خود یادآوری می‌کنم که تنها چیزی که برای رهایی از رکود کاری دارم، باور ذهنی و همراهی با جریان آن است.»صاحب فرنچایز فست ســاینز (FastSigns)، گابریل مولینکــس(MULLINAX GABRIELLE) بدون توجه به نظر جیمز پیسکر باور دارد که بهتر است تا برای رهایی از رکود در کار حتما باید شیرجه زد.

برای نجات از رکود شیرجه بزنید

صاحب فرنچایز فست ســاینز (FastSigns)، گابریل مولینکــس(MULLINAX GABRIELLE) بدون توجه به نظر جیمز پیسکر باور دارد که بهتر است تا برای رهایی از رکود در کار حتما باید شیرجه زد. او در این رابطه بیان می‌کند:

 «من برای نجات از رکود شنا می‌کنم. چرا که برای به دست آوردن راه حل‌های کاری شنا بسیار برای من مؤثر اســت. زمانی که شــما زیر آب هستید، تصور می‌کنید که خلاقیت دارید و به صدای افکارتان گوش می‌دهید. من تنها یک بار تمام برنامه بازاریابی شــرکت خود را در زیر آب طراحی کردم و توانستم تا برای طراحی برنامه بازاریابی آن، هزار دلار پول نقد در مسابقه طراحی برنامه بازاریابی برنده شوم.»

 

معرفی برنامه پینترست + شروع موفقیت Pinterest
حتما بخوانید:

 ممنون که تا پایان مقاله همراه مجله محتوایار بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. همچنین موارد و نکاتی که در این مقاله در رابطه با راه های نجات از رکود از زبان ۶ کارآفرین بزرگ دنیا عنوان شده است؛ برایتان آموزنده، جالب، کاربردی و مفید واقع شده باشد. شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات مرتبط بیشتر در زمینه تبلیغات اینترنتی، بازاریابی آنلاین، تولید محتوا، دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت و سئو و بهینه سازی وب سایت برای گوگل و کاربران و سایر مطالب مرتبط با آن، به لینک مقالاتی که در زیر در اختیار شما قرار داده شده است مراجعه فرمایید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا