نکات کلیدی در رابطه با بهینه سازی URL که باید بدانید!

به دلیل تغییرات گسترده و پیشرفت موتورهای جستجو در سال‌های اخیر آنها توانایی مدیریت چالش‌های فنی بیشتری را پیدا کرده‌اند. اما  قطعاً در حوزه سئو هر چقدر عملکرد برای موتورهای جستجو برای کاربران ساده تر باشد، نتایج کسب شده بهتر خواهد بود. نکات کلیدی در رابطه با بهینه سازی URL که باید بدانید! عنوان مقاله ای است که در ادامه آن را می خوانید. بنابراین خواهشمندیم که تا پایان این مقاله همراه مجله محتوایار باشید. ما در این مقاله قصد داریم همه نکات پیرامون بهینه سازی URL را برای شما توضیح دهیم.

استفاده از دامنه یکسان از تکنیک های بهینه سازی URL

شاید توضیح استفاده از دامنه یکسان برای بهینه سازی URL کمی سخت باشد. چرا که نمونه‌هایی که وجود دارد نشان دهنده این است که برخی از افرادی که محتوای خود را از subdomain به subfolder انتقال داده‌اند نتایج خوبی دریافت کردند و عده ای که محتوای خود را subfolder به Subdomain انتقال دادند، ترافیک وب سایت خود را از دست دادند.

البته نمی توان منکر این موضوع شد که این گزینه  کارساز و مفید نیست. اگر یک Subdomain تنها روشی است که می‌شود با آن یک وبلاگ درست کرد و محتوای مورد نیاز خود را در آن منتشر کرد. بنابراین بهتر است این کار را انجام دهید. اگر محتوای وبلاگ شما در یک دامنه اصلی و مشخص قرار داشته باشد امکان دارد که رتبه بندی صفحات آن با مشکل مواجه شود و بر روی عملکرد وبسایت های دیگر تاثیری نداشته باشد.

همچنین اگر وبلاگ شما بر روی Subfolder قرار داشته باشد، احتمال اینکه با از دست دادن و یا افت ترافیک مواجه شوند بسیار بالا است. بنابراین اگر تصمیم دارید وبلاگ خود را به یک زیر دامنه انتقال دهید، حتماً دقت های لازم را داشته باشید.استفاده از دامنه یکسان از برای آدرس URL

 آدرس url وب سایت شما باید برای کاربران خوانا باشد

ادرس وبسایت شما توسط افراد خوانده می‌شود. بنابراین باید طوری آن‌ها را انتخاب کنید که قابل فهم و خوانا باشد. چرا که اگر خواندن این آدرس ها برای کاربران دشوار باشد، سبب سردرگمی موتورهای جستجوگر نیز خواهد شد.

 امروزه موتورهای جستجوگر می‌توانند به آسانی داده‌های کاربران را ارزیابی کنند. پس ارتباط برقرار کردن کاربران با آدرس وبسایت شما رابطه مستقیمی با موتورهای جستجوگر دارد.

ساخت آدرس های متعدد برای محتوای یکسان از روش های بهینه سازی URL

اگر چند url دارید که به محتواهای یکسانی اشاره می کنند، تلاش کنید که آنها را تصحیح کنید. اگر دلیل خاصی برای نگه داشتن محتوای تکراری ندارید می توانید از ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید. یا اگر مایلید نسخه های متفاوتی برای تعدادی از بازدیدکنندگان سایت داشته باشید، می توانید با کمک rel=canonical این کار را انجام دهید.

با اینکه استفاده و وجود یک محتوای تکراری سبب جریمه شدن سایت نمی‌شود، اما سبب تقسیم شدن سیگنال های رتبه بندی خواهد شد و این موضوع می‌تواند بر روی ترافیک موتورهای جستجوگر اثر بگذارد.

 برای اینکه راحت تر این موضوع را درک کنید، تصور کنید که صفحه A پتانسیل مناسبی برای رتبه‌بندی دارد و اگر از روی آن صفحه a2 منتشر کنید به کمک متعارف سازی این دو صفحه، صفحه اول شانس بالاتری برای کسب رتبه بهتر در موتورهای جستجو خواهد داشت. از پارامترهای داینامیک در آدرس وبسایت استفاده نکنید

 از پارامترهای داینامیک در آدرس وبسایت استفاده نکنید

 آدرس هایی که در آنها از پارامترهای داینامیک استفاده شده است، بسیار زشت و گیج کننده به نظر می رسند. همه تلاش‌های شما باید در این راستا باشد که آدرس وبسایت شما قابل فهم و خوانا باشد. بنابراین تا زمانی که مجبور نشدید از پارامترهای داینامیک استفاده نکنید.

در طی سالهای اخیر پلتفرم های cms توجه بسیاری به این موضوع نشان داده‌اند اما هنوز هم تعدادی از این موارد از این پارامترها استفاده می‌کنند. شما نیز می‌توانید برای انجام این کار از ابزارهایی مانند:  mod_rewrite، ISAPI rewrite و MS’ URL Rewrite Module استفاده کنید. 

 اما باید بگویم که برخی از این پارامتر ها برای پیگیری کلیک مورد استفاده قرار می گیرند. بهتر است که شما خودتان در رابطه با مفید بودن یا نبودن پارامترهای شمارنده کلیک در آدرس سایت تصمیم بگیرید. اما به این نکته دقت داشته باشید که به اشتراک گذاری url های کوتاه از عبارات کلیدی ساخته شده‌اند از آدرس های طولانی و مبهم تأثیرگذارتر هستند.

 در بهینه سازی URL ها از شناساگر url دوری کنید!

 اینکه از شناساگرهای url برای نمایش محتوای ویژه و جداگانه استفاده کنید روش مناسبی نیست اما استثنائاتی وجود دارد.

 گوگل به توسعه دهندگان اجازه داده است تا از شناساگرها برای ساخت برنامه های آژاکس استفاده کنند. وب سایت هایی مانند توییتر و آمازون نیز متوجه شده‌اند که استفاده نکردن از شناساگرهای پیچیده مزایایی دارد. بنابراین تا جایی که می‌توانید از شناساگر url استفاده نکنید.

 آدرس url و عنوان صفحات را هماهنگ انتخاب کنید

  برای بهینه سازی URL مجبور نیستید که حتما از یک عنوان برای  صفحه و url استفاده کنید. همینکه آدرس شما مفهوم صفحه را شامل شود خوب است. این موضوع به تجربه استفاده کاربر از سایت باز می‌گردد. با این روش شما به کاربر می فهمانید که محتوای مطلب شما چیست؟ به همین خاطر توصیه می‌کنیم که به این نکته دقت داشته باشید. استفاده از کلمات کلیدی در آدرس وب سایت از روش های بهینه سازی URL

 استفاده از کلمات کلیدی در آدرس وب سایت از روش های بهینه سازی URL

 استفاده از کلمات کلیدی که می خواهید به واسطه آنها رتبه های بالاتری در موتورهای جستجو کسب کنید گزینه خوبی برای بهینه سازی URL به شمار می‌رود.

این کار به افرادی که url وب‌سایت‌ها را مشاهده می کنند کمک می‌کند تا متوجه شوند عبارتی که مورد نظرشان است با موضوع مطلب شما یکسان است یا خیر؟

همچنین آدرس هایی را که استفاده می کنید به طور منظم کپی می‌شوند. زمانی که انکر تکستی یا متنی برای لینک موجود نباشد خود آدرس دامنه یا url  می‌تواند به عنوان انکرتکست عمل نماید و محتوایی که در آن به کار رفته است را به کاربران معرفی کند. در نتیجه طبق تحقیقات به دست آمده از مهمترین عناصری که کاربران را ترغیب به کلیک کردن یک لینک در نتایج جستجو می کند url ها هستند.

 محدود کردن تعداد ریدایرکت ها از روش های بهینه سازی URL

با اینکه موتورهای جستجوگر چرخه ریدایرکت ها را با دقت ارزیابی می‌کنند اما پیشنهاد می کنیم که از استفاده از آدرس‌های مهم در این چرخه بپرهیزید. چرا که سیگنال‌های رتبه‌بندی این آدرسها دقیق شمرده نمی شوند. همچنین کاربرانی وجود دارند که از این چرخه خسته می‌شوند و وب سایت شما را ترک می‌کنند. همچنین این چرخه برای کاربران موبایلی نیز خسته کننده می باشد. به همین خاطر باید تلاش کنید ریدایرکت های وب سایت خود را به کمترین حد ممکن برسانید.

 

گوگل پنالتی و نکات مهم درباره چگونگی رفع آن
حتما بخوانید:

 برای بهینه سازی URL از پوشه های کمتری استفاده کنید

 برای بهینه سازی URL هیچ اجباری برای استفاده نکردن از پوشه ها وجود ندارد یا حتی این عبارت به این معنا نیست که پوشه ها به عملکرد وبسایت شما آسیب می زنند. تنها موردی که در این رابطه وجود دارد این است که پوشه ها ویرایش رشته‌های url را دشوار می کنند. به همین دلیل پیشنهاد می کنیم که از آنها کمتر استفاده کنید.

 آدرس های کوتاه نتیجه های بهتری خواهید گرفت

گوگل با آدرس های طولانی مشکلی ندارد و موتورهای جستجو به آسانی می‌توانند آدرس های طولانی را پردازش کنند. اما این موضوع تجربه کاربری جالبی را رقم نمی‌زند.

کاربران ارتباط بهتری با آدرس های کوتاه برقرار می‌کنند. زیرا آدرس های کوتاه به راحتی در ذهن مخاطب باقی می‌ماند، راحت‌تر کپی شده و به راحتی می‌توان آنها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت. همین امر سبب ارتقای کارآیی و عملکرد لینک می شود و در نتیجه بازخورد بهتری خواهد داشت.

 به بزرگ بودن یا کوچکی حروف در آدرس وبسایت دقت کنید

اگر از سرورهای مایکروسافت استفاده می‌کنید یا میزبانی وب سایت شما بر روی لینوکس یا یونیکس قرار دارد، عدم توجه به کوچکی یا بزرگی حروف در آدرس می تواند شما را با مشکلاتی مواجه کند. زیرا از نظر آنها ostadeweb.com/AbC با ostadeweb.com/aBc فرق می‌کند و دو محتوای مجزا به شمار می‌روند. برای رفع این مشکل میتوانید از پروتکل های بازنویسی استفاده کنید. برای ایجاد فاصله بین کلمات در آدرس از خط فاصله استفاده کنید

 برای ایجاد فاصله بین کلمات در آدرس از خط فاصله استفاده کنید

 با اینکه ممکن است استفاده از خط فاصله و خط زیرین ظاهر آدرس شما را خراب کند، اما می تواند برای بهینه سازی URL ها در برخی مواقع مفید واقع شود. قبل از این موتورهای جستجو قادر به خواندن خط زیرین نبودند. اما امروزه علاوه بر خط فاصله می توان از خط زیر نیز استفاده کرد اما پیشنهاد می کنیم که از آن‌ها تا جای ممکن استفاده نکنید.

 برای بهینه سازی URL از تعداد زیادی کلمات کلیدی استفاده نکنید

 اگر در آدرس وب سایت خود از تعداد زیادی کلمات کلیدی استفاده کنید مانع از کلیک کردن افراد بر روی لینک می شوید و این عمل نتیجه خوبی برای سایت شما به همراه نخواهد داشت. همچنین تصور اینکه تکرار کلمات کلیدی می‌تواند سبب بهبود رتبه وبسایت شما شود تفکری کاملا اشتباه است. زیرا که گوگل و بینگ از الگوریتم پا فراتر گذاشته و کلمات کلیدی تکراری را شناسایی کرده و به آنها اجازه ارتقا نمی‌دهند. بنابراین پیشنهاد می کنیم که شانس رتبه‌بندی خود را با استفاده از کلمات کلیدی تکراری خراب نکنید.

 

نرخ تعامل اینستاگرام و نکات مهم در رابطه با آن
حتما بخوانید:

 ممنون از اینکه تا پایان این مقاله همراه مجله محتوایار بودید. امیدواریم که از مطالعه مطالب گفته شده نهایت لذت را برده باشید و مطالب برایتان کاربردی، آموزنده و مفید واقع شده باشند. همچنین در صورت تمایل برای مطالعه سایر مطالب مرتبط بیشتر به بازاریابی آنلاین، کسب و کار اینترنتی و بهینه سازی وب سایت میتوانید به لینک های قرار داده شده در زیر مراجعه نموده و از این طریق اقدام به افزایش اطلاعات خود نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا