شکست استارتاپ Tink Labs

خبری غیرمنتظره شوک آور؛ استارتاپ Tink Labs برای همیشه تعطیل شد. برجسته ترین و مهمترین خدمت این استارتاپ، سرویس Handy بود که امکان استفاده رایگان از گوشی‌های هوشمند را در اتاق هتل‌ها فراهم می‌کرد. از این رو بسیاری از تحلیلگران از شکست این استارتاپ مستقر در هنگ کنگ متعجب هستند؛ چرا که توانسته بود تا راه بســیاری از استارتاپ های چینی را در پیش بگیرد اما با وجود دریافت ســرمایه فراوان نیز باز هم قادر به ادامه دادن مسیر خود نبود. چرا این استارتاپ به بن بست خورد؟ چه عاملی سد راه آن بود؟ ما در این مقاله به معرفی عوامل شکست این استارتاپ و بررسی آن‌ها می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

اصلی ترین اشتباه استارتاپ Tink Labs

شاید بتوان اصلی ترین و بزرگ‌ترین اشتباه این اســتارتاپ را، ناکارآمــدی در مدیریت هزینه‌ها و عدم هماهنگی با سرمایه گذاران در توسعه پروژه‌های خود عنوان کرد. به نحوی که این استارتاپ در مواجهه با مشکلات مالی، دست به کاهش هزینه خدمات خود زد و حتی در اغلب مواقع، گروه زیادی از کارمندان را اخراج نمود. با این حال دقت داشته باشید که این روند و راهکار نیز نتواســت از شکســت استارتاپ Tink Labs جلوگیری نماید. در نهایت عدم همکاری خود را با هتل‌ها اعلام نمود.یکی از کسب وکارهای جدید هنگ کنگ کــه امکان اســتفاده رایگان از تلفن‌های هوشــمند را در تمامی اتاق‌های هتل‌های سراســر دنیا فراهم می‌کرد، استارتاپ Tink Labs بود که متأسفانه همان طور که گفته شد، نتوانست زمان زیادی را در بازار باقی بماند.

شکست استارتاپ Tink Labs

یکی از کسب وکارهای جدید هنگ کنگ کــه امکان اســتفاده رایگان از تلفن‌های هوشــمند را در تمامی اتاق‌های هتل‌های سراســر دنیا فراهم می‌کرد، استارتاپ Tink Labs بود که متأسفانه همان طور که گفته شد، نتوانست زمان زیادی را در بازار باقی بماند. در واقع این کمپانی نیز به سرنوشــت بسیاری دیگر از اســتارتاپ های چینی پیوســت که ابتدا رشد زیاد و قابل توجهی داشــتند و حتی سرمایه‌های بی نظیری را نیــز جذب کرده و از اختیار عمل بالایی برخوردار بودند، اما برای بقا، چند نکته کلیدی را فراموش کرده و از یاد برده بودند. این نکات را به طور کلی می‌توان موارد زیر عنوان کرد:

  • هدر رفتن سرمایه
  • مقیاس گذاری

 

تعریف مدیریت ریسک + علل اهمیت و مراحل انجام آن
حتما بخوانید:

در نظر گرفتن روند رقابتی شدید با سایر رقبا

استارتاپ Tink Labs به دلیل ایده نوین و خلاقانه ای که داشت در ابتدا موفق شد تا ســرمایه قابل توجهی را از ســوی بازیگران برجسته اقتصاد جهان به دست آورد، به نحوی که در ابتدای فعالیت خود حتی توجه ســرمایه گذاران چشــمگیری همچون گروه SoftBank را نیز به ســوی خود جلب کرد و در نهایت، رشــد اولیه بسیار زیادی را تجربه نمود. با این وجود، عدم توجه به مسائل و ارزیابی دقیق شرایط، باعث شد تا این استارتاپ نوپا نتواند به راه خود ادامه دهد. استارتاپ Tink Labs در سال 2012 راه اندازی شد و به حدی موفق بود که یکی از بهترین نمونه‌های جذب ســرمایه در هنگ کنگ به حساب می‌آمد و بسیاری از شرکت‌ها و کمپانی‌های معروف نیز بر روی آن سرمایه گذاری کرده بودند.در نظر گرفتن روند رقابتی شدید با سایر رقبا

سرنوشت استارتاپ Tink Labs

شاید برایتان جالب باشد که بدانید این استارتاپ در زمان اوج کار خود، از ارزش 5.1 میلیارد دلاری برخوردار بود و خدمات تلفن همراه خود را نیز به نام Handy در هتل‌های 82 کشــور جهان و در بیش از 600 هزار اتاق ارائه می‌داد. کسب ارزش 1 میلیارد دلاری و ارائه‌ی خدمــات در 82 کشــور جهان، کار بسیار دشواری است و نشان از پیشرفت فوق‌العاده‌ی یک شرکت دارد که استارتاپ Tink Labs توانست تا در کمتــر از یک دهه به آن دست یابد و آن را تجربه کند. اما باز هم این برتری نتوانست آن را از لیســت طولانی استارتاپ های چینی که شکست خورده‌اند، حذف نماید.

مشکلات اساسی Tink Labs

بنا بر گفته های یکی از کارمندان سابق این استارتاپ، مشکلات مهم و اساسی این شرکت از زمانی شدت گرفت که یک آن اقدام به آغاز یک پروژه بزرگ در ژاپن گرفت. این در صورتی بود که گـروه SoftBank، که سرمایه گذار اصلی آن‌ها است، بارها نگرانی‌های خود را در ارتباط با ریســک این فعالیت جدید ابراز کرده بود و انتظار داشت تا این شــراکت جدید تأثیری بر سازوکار مالی آن‌ها نداشته باشد. همچنین از طرفی دیگر، این استارتاپ با مشــکلات اقتصادی بسیاری نیز درگیر بود، که آن را در جهت اقدامات لازم برای کاهش هزینه‌ها سوق می‌داد؛ به عبارتی دیگر، شرکتی که همواره با سرمایه بالا کار کرده بــود

 در نتیجه نیز باید هزینه‌های زیادی را متقبل می‌شد، حال با مشکلات مالی ناشی از شروع یک پروژه بزرگ روبه رو شده بود و باید هزینه‌های خود را کاهش میداد. کاهش هزینه‌ای که در نهایت منجر به تضعیف رونــد خدمات آن شد.

 

ویژگی های رهبر یک جنبش کدام است؟
حتما بخوانید:

 ممنون که تا پایان مقاله همراه مجله محتوایار بودید. امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. همچنین موارد و نکاتی که در این مقاله عنوان شده است؛ برایتان آموزنده، جالب، کاربردی و مفید واقع شده باشد. شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات مرتبط بیشتر در زمینه تبلیغات اینترنتی، بازاریابی آنلاین، تولید محتوا، دیجیتال مارکتینگ، طراحی وب سایت و سئو و بهینه سازی وب سایت برای گوگل و کاربران و سایر مطالب مرتبط با آن، به لینک مقالاتی که در زیر در اختیار شما قرار داده شده است مراجعه فرمایید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا