عملکرد موتورهای جستجوگر به چه شکلی است؟

 در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با عملکرد موتورهای جستجوگر مطالب و نکات مهمی را برایتان عنوان کنیم و بگوییم که موتورهای جستجوگر به چه شکلی عمل می کنند. از این رو خواهشمندیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

 عملکرد موتورهای جستجوگر به دو شیوه اصلی انجام می شود:

 نخستین شیوه عملکرد موتورهای جستجوگر این می باشد که سایت های گوناگون را ایندکس می کنند. دومین روش این می باشد که سایت ها را طبق ارتباط موضوعی به کاربران نمایش می دهند.

 خزیدن و ایندکس کردن در مبحث عملکرد موتورهای جستجوگر

  •  وب را مثل شبکه­ای فرض کنید که مثل ایستگاه های مترو یک شهر بزرگ عمل می کند.
  •  لینک در وب صفحات را به یکدیگر متصل می کند.
  •  هر صفحه از سایت یک  سند می باشد. امکان دارد که این اسناد به شکل pdf و jpg باشد. موتورهای جستجوگر برای بررسی کردن و خزیدن در این محیط به روش نیاز دارند تا بتوانند بهترین راه ها را پیدا کنند. این راه ها همان لینک ها میباشند.
  •  لیک به ربات های خودکار موتورهای جستجوگر که به آنها عنکبوت یا خزنده گفته می‌شود. این امکان را می‌دهد تا بتوانند سندهای خیلی زیادی را به یکدیگر وصل کنند و بتوانند آنها را مورد بررسی قرار دهند و ارزیابی کنند.
  • موتورهای جستجو بعد از آن کدهای موجود در اسناد را رمزگشایی می‌کنند و آنها را در پایگاه داده های بزرگی ذخیره می کنند. بدین وسیله زمانی که به آنها نیاز داشته باشند میتوانند آنها را بازیابی کنند. برای دسترسی راحت به این داده در مدت زمان چند ثانیه موتور های جستجو دیتاسنتر های گوناگون قدرتمندی را در بیشتر نقاط جهان قرار داد اند. خزیدن و ایندکس کردن

همه چیز درباره موتور های جستجوی گوگل

 جواب های مناسب برای نیاز کاربر فراهم می شود

وقتی که شخصی چیزی را در اینترنت سرچ کند، موتور جستجوگر برای مورد بررسی قرار دادن اسناد مرتبط در پایگاه داده خود از دو روش زیر عمل می کند:

  • نتایج به دست آمده را طبق محبوبیت وب‌سایت‌ها و اطلاعاتی که فراهم می‌کنند رتبه‌بندی می‌کند.
  •  نتایجی را ارائه می دهد که مفید است و با کوئری جستجو ارتباط دارد.

 در این مورد محبوبیت و ارتباط موضوعی بر روی سئوی سایت تاثیر گذار می باشد.

 مراحل کلی عملکرد موتور جستجو در مبحث عملکرد موتورهای جستجوگر

 در عملکرد موتورهای جستجوگر اینکه موضوع مرتبط باشد خیلی بیشتر اهمیت دارد از پیدا کردن کلمات مناسب در یک سایت. این اواخر مهندسین راه های خیلی زیادی را برای انطباق نتایج با کوئری ها پیدا کردند. اکنون معیارهای خیلی زیادی بر ارتباط موضوعی سایت تاثیر گذار می باشد.

از نظر موتورهای جستجوگر گوگل اگر سایتی محبوبیت داشته باشد، باید اطلاعات مفید و کاربردی را در خود داشته باشد و برای به دست آوردن رضایت مخاطبین باید در خود اطلاعات کاربردی و مفید داشته باشد. موتور های جستجوی گوگل از الگوریتم ها برای مرتب کردن مرتبط بودن موضوع محتوا و محبوبیت بهره می‌گیرد. این الگوریتم ها متغیرهای خیلی زیادی دارند که به آنها فاکتورهای رتبه بندی گفته می شود.

 پس الگوریتم موتور جست و جوی گوگل برای مرتب کردن یک وبسایت از موضوع محتوا و محبوبیت آن استفاده می کنند.

 حتماً بخوانید: ارتقاء رتبه سایت در موتورهای جستجو + 13 روش کاربردی برای آن

در حوزه بازاریابی موتور جستجو چگونه میشود موفق عمل کرد؟

  •  موتورهای جستجوگر اطلاعات خیلی کمی در مورد دسترسی به نتایج خوب و ترافیک بیشتر به کاربران ارائه می دهد. تنها چیزی که راه می دهد شیوه بهینه سازی و تمرینات آن می باشد.
  • گوگل به کاربران توصیه می‌کند برای دسترسی به بهترین رتبه در موتورهای جستجو به نکات زیر عمل کنند:
  • با استفاده از لینک‌های متنی استاتیک و دسته بندی درست، ساختار سایت خود را قابل دسترسی و واضح برای کاربران و موتورهای جستجو کنید.
  • محتوا و صفحات را برای کاربران طراحی کنید. تلاش کنید محتوای متفاوتی را موتور جستجو و کاربران خود ارائه دهید. به این کار کلاکینگ (Cloaking) میگویند و اگر گوگل متوجه این تفاوت شود، وب سایتتان با تنبیه مواجه می‌شود.
  • محتوای با ارزش تولید کنید و مطمئن شوید که عناصر تایتل و آلت توصیفی تصاویر سایت با دقت و به درستی نوشته شده‌اند. به صورت کلی سایتی با اطلاعات مفید و غنی ایجاد کنید. همینطور شما می توانید از کلمات کلیدی برای ایجاد آدرس‌های توصیفی استفاده کنید. برای اینکه سند یا صفحه ای به دست بیاورید فقط از یک آدرس استفاده کنید. برای محتوای تکراری تان از روش‌های ریدایرکت ۳۰۱ استفاده کنید.در حوزه بازاریابی موتور جستجو چگونه میشود موفق عمل کرد؟

روش های جست و جو در موتورهای جست و جوگر در مبحث عملکرد موتورهای جستجوگر

 مهندسین به کاربران برای دستیابی رتبه ای بهتر در نتایج جستجوی گوگل توصیه هایی دارند که به شرح زیر می باشد:

  •  برای ایندکس شدن متن آن را در تصویر نگذارید مثلا برای ایندکس شدن نام برند آنرا در لوگوی شرکت نگذارید.
  •  از کلمات کلیدی در محتوا استفاده کنید و آنها را خواسته کاربران هماهنگ کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که این فایل ها لینک از ربات های جستجوگر مخفی نکرده‌اند.
  •  مطمئن شوید که ساختار url از کلمات کلیدی مرتبط بهره گرفته است.
  •  مطمئن شوید که محتوای آن ها در رسانه هایی مثل آژاکس، جاوا اسکریپت یا لش پنهان نشده باشد.
  •  بازاریابی موتور جستجو را بدون ترس پیگیری کنید

 راه های خیلی زیادی برای بهتر شدن رتبه سایت در عملکرد موتورهای جستجوگر وجود دارد. در سالهایی که موتورهای جستجوگر گوگل تا به میدان گذاشتند بازاریابان توانستند از طریق آزمون و خطا برخی از روش‌های عملکرد آن را پیدا کنند و با استفاده از این اطلاعات رتبه سایت مشتریان خود را در نتایج جستجو ارتقا دهند.

راهی که به صاحبان سایت کمک می کند این می باشد که از موتورهای جستجوگر استفاده کنند و  نظر هایشان را مورد ارزیابی قرار دهند. این یک چرخه می باشد که به صورت مداوم در حال تکرار می باشد و اطلاعات کاربردی در مورد  این که موتور جستجوی گوگل چگونه کار میکند؟ را در اختیار کاربر می‌گذارد.روش های جست و جو در موتورهای جست و جوگر

 آزمون دستیابی الگوی ارتقای رتبه موتورهای جستجو

  • از سایتهای دیگر به دامنه خودتان لینک بدهید.
  •  رتبه صفحات خودتان را در موتورهای جستجوگر مورد بررسی قرار دهید.
  •  الان کمی در صای آغاز سایتی با کلید واژه های بی معنی ایجاد کنید.
  •  صفات بسیار زیادی را در آن تشکیل دهید که کلید واژه های بی معنی را در آنها قرار دهید.
  •  صفحات را به صورت یکسان ایجاد کنید و در یک دوره زمانی مخصوص مواردی مانند ساختار لینک و متن و فرمت و غیره را تغییر دهید.
  •  از صفحات ایندکفحه خودتان تغییر ایجاد کنید و تاثیرگذاری آن را مورد ارزیابی قرار دهید. با این روش ها میتوانید تاثیر هر فاکتور را معلوم کنید.
  •  همه نتایج موثر را بنویسید و آنها را در دامنه های دیگر با استفاده از کلمات کلیدی جدید امتحان کنید. اگر این آزمون ها نتایج یکسانی دادند از الگوی به دست آمده برای ارتقای رتبه وب سایتتان در موتور جستجوگر استفاده کنید.
  •  همچنین از هوش رقابتی در مورد عملکرد موتورهای جستجوگر بر پتنت های گوناگون بهره‌مند شوند که معروف‌ترین مورد آن پیج رنک گوگل می باشد. بازاریابان با استفاده از این روش ها می توانند کار موتورهای جستجو را شناسایی کنند و آنها را بهتر درک کنند.

حتماً بخوانید: تبلیغات SEM چیست؟ تفاوت SEM با SEO در چیست؟

 

مفهوم لینک خروجی یا Outbound Link چیست؟ + تاثیرات آن بر سئو سایت
حتما بخوانید:

 ممنون که تا انتهای این مقاله همراه مجله محتوایار بودید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده برای شما مفید، کاربردی و آموزنده واقع شده باشد. شما می توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات مرتبط از طریق لینک های زیر اطلاعات مفید و آموزنده در رابطه با تولید محتوا، سئو، بازاریابی محتوا، دیجیتال مارکتینگ، کسب و کار اینترنتی، کسب درآمد از خانه و غیره به دست آورید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا