انواع مختلف فروشگاه سازها و کاربردشان

در زمان‌های گذشته اگر شما تصمیم گرفتید که یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید، کارتان بسیار سخت بود چون که ابزار بهترین فروشگاه ساز در اختیار شما قرار نداشت پس خودتان باید از ابتدا همه چیز را می‌ساختید. کاری که نیاز به هزینه و زمان زیادی داشت؛ ولی امروزه اوضاع کمی فرق کرده است. در این مقاله قصد داریم به انواع مختلف فروشگاه سازها و کاربرد آن ها بپردازیم.

به لطف فروشگاه سازها شما می‌توانید خیلی سریع یک فروشگاه اینترنتی بسازید که همه امکانات مورد نیاز را در اختیارتان قرار دهد. بدین ترتیب، همه هم و غم شما این است که محصولات این فروشگاه را وارد کنید و برایشان مشتری پیدا کنید.

 ولی با توجه اینکه هنوز منبع درستی در زمینه فروشگاه سازها و انتخاب آنها وجود ندارد، ما تصمیم گرفتیم خودمان همه دانش خود را در اختیار شما قرار دهیم. در این مقاله قرار است شما درباره فروشگاه سازهای مختلف و نحوه انتخاب بهترین آنها مطالبی را بخوانید. امیدواریم آنچه در این مقاله می‌آید بتواند به شما در مسیرتان به سوی یک کسب و کار آنلاین موفق کمک کند.انواع مختلف فروشگاه سازها و کاربردشان

 فروشگاه ساز دقیقاً چیست و چه کاربردی دارد؟

 زمانی که شما تصمیم گرفتید یک فروشگاه ساز آنلاین راه اندازی کنید، به سیستمی نیاز دارید که این فروشگاه را برای شما مدیریت کند. سیستمی که از طریق آن بتوانید محصولات خود را وارد کنید، کوپن‌های تخفیف تعریف کنید، موجودی انبار را مشخص کنید، سفارش‌های مشتری‌ها را بگیرید و در یک کلام همه چیز را به یکدیگر وصل کنید.

 در این قسمت است که مفهومی به اسم فروشگاه ساز مطرح می‌شود. سیستم‌هایی که به طور دقیق با هدف ساخت فروشگاه اینترنتی ساخته شده‌اند و قرار است همه آنچه که فروشگاه اینترنتی شما نیاز دارد را در اختیارتان قرار دهد. به لطف این فروشگاه سازها، شما به آسانی می‌توانید یک فروشگاه ساز تمام و کمال و بی عیب برای خود بسازید و خیلی سریع وارد بازار رقابت آنلاین شوید.

 ولی مشکل اینجاست که تعداد این فروشگاه سازها کم نیست. وقتی که شما تصمیم می‌گیرید یک فروشگاه ساز انتخاب کنید، می‌فهمید که ده‌ها انتخاب مختلف و گوناگون پیش روی شما است. سیستم‌هایی که هر کدام معایب و مزایای خاصی نسبت به یکدیگر دارند.

 مشکل بعدی هم این است که هیچ اطلاعات کاملی در مورد این فروشگاه سازها وجود ندارد. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم دو طول این سری آموزشی، کارآمد و بهترین آنها را به شما معرفی کنیم و با هم به بررسی آنها بپردازیم؛ به امید اینکه تصمیم گیری برایتان آسان‌تر شود. ولی قبل از هر چیزی باید دو نوع کلی سیستم‌های فروشگاه ساز را با هم بررسی کنیم و فرق‌های آنها را بشناسیم.

 

اشتباهات موجود در سئو + توضیح 5 اشتباه
حتما بخوانید:

انواع مختلف فروشگاه سازها

 به طور کلی سیستم‌های فروشگاه ساز به دو دسته تقسیم می‌شوند. تعدادی از این فروشگاهها هستند که به صورت اشتراکی در اختیار شما قرار می‌گیرند و دسته دیگری از آنها به صورت کد باز هستند. در ادامه این مقاله هر دو دسته را به صورت کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم. به طور کلی سیستم‌های فروشگاه ساز به دو دسته تقسیم می‌شوند. تعدادی از این فروشگاهها هستند که به صورت اشتراکی در اختیار شما قرار می‌گیرند و دسته دیگری از آنها به صورت کد باز هستند

فروشگاه‌ ساز های کد باز (Open Source)

این‌ها سیستم‌هایی هستند که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند و به خاطر اینکه کد آنها قابل دسترسی است، از هر نظر ویرایش می‌شوند.

فروشگاه سازهای کد باز بر روی ‌هاست شما سوار می‌شوند و استفاده از آن‌ها به اندکی تخصص و مهارت نیاز دارد. آموزش‌ های مختلفی که توسط خود شما به دست بیاید یا اینکه از شخص دیگری بخواهید این کار را برایتان انجام دهد.

 درآمد انواع مختلف فروشگاه سازها از کجاست؟

 بسیار ساده است. وقتی که شما از یک فروشگاه ساز کد باز استفاده می‌کنید، قطعاً به امکانات مختلفی نیاز پیدا می‌کنید. نخستین چیزی که برای استفاده از این فروشگاه سازها نیاز است، خرید یک قالب مناسب می‌باشد. بعد از آن شما نیاز دارید این سیستم را به درگاه پرداخت یکی از بانک‌های ایرانی مجهز کنید و به یک افزونه در این زمینه نیاز خواهید داشت. در حقیقت هر امکان بیشتری که قرار است به سیستم تان اضافه کنید، به احتمال خیلی زیاد برایتان هزینه‌ای خواهد داشت.

 همینطور باید توجه داشته باشید که زمان استفاده از این سیستم‌ها، قرار نیست که کسی در حل مشکلاتتان کمکتان کند. کسی را استخدام کنید که برای شما کارهای سایت را انجام دهد. صحبت ما این است که نباید از سازنده این سیستم‌ها انتظاری داشته باشید؛ بلکه باید کسی را داشته باشید که در خصوص استفاده و توسعه آنها مهارت داشته باشد یا اینکه خودتان شروع به یادگیری کنید.نخستین چیزی که برای استفاده از این فروشگاه سازها نیاز است، خرید یک قالب مناسب می‌باشد. بعد از آن شما نیاز دارید این سیستم را به درگاه پرداخت یکی از بانک‌های ایرانی مجهز کنید و به یک افزونه در این زمینه نیاز خواهید داشت.

 فروشگاه سازهای کد باز مطرحی که در ایران استفاده می‌شوند!

 اکنون که با مفهوم کلی فروشگاه سازهای اپن سورس آشنایی پیدا کردید، بگذارید ببینیم که به عنوان یک کاربر ایرانی شما چه انتخاب‌هایی دارید.

 توجه کنید که همه فروشگاه سازهای کد بازی که در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند، در واقع ترجمه سیستم‌های خارجی هستند. سیستم‌هایی که توانسته‌اند در دنیا محبوبیت خوبی به دست بیاورند و از این رو ایرانی‌های عزیز هم دست به کار شدند و آنها را به زبان فارسی ترجمه کردند.

 این فروشگاه سازها را در ادامه به شما معرفی می‌کنیم:

  •  فروشگاه ساز مجنتو
  •  فروشگاه ساز اپن کارت
  •  فروشگاه ساز دروپال
  •  فروشگاه ساز ووکامرس (فروشگاه ساز یک افزونه برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. در حقیقت  یک سیستم وبلاگی است که به کمک افزونه ووکامرس قابلیت‌های فروشگاهی هم به آن اضافه می‌شود.)
  •  فروشگاه ساز پرستاشاپ
  •  فروشگاه ساز جوملا (این فروشگاه ساز دقیقاً مثل ووکامرس بر روی سیستم محتوای سیستم جوملا سوار می‌شود و قابلیت فروشگاهی را به آن اضافه می‌کند.)

 این‌ها مطرح‌ترین فروشگاه سازهایی هستند که در ایران استفاده می‌شوند و ما در این سری مقالات قرار است نگاهی دقیق به همه اینها بیندازیم.باید توجه داشته باشید که زمان استفاده از این سیستم‌ها، قرار نیست که کسی در حل مشکلاتتان کمکتان کند.

 فروشگاه سازهای اشتراکی(saas)

در مبحث انواع مختلف فروشگاه سازها این سیستم‌ها طبق اشتراک کار می‌کنند. این یعنی شما برای دریافت سیستم و خدمات آن، هزینه‌هایی را هر سال به این سیستم‌ها پرداخت می‌کنید.

 وقتی که شما یک سیستم اشتراکی را مورد استفاده قرار می‌دهید، سایت شما بر روی ‌هاست این سرور قرار می‌گیرد و همه خدمات لازم هم از طرف شرکت ارائه دهنده فروشگاه ساز به شما تعلق می‌گیرد.

 استفاده از این سیستم‌ها هزینه‌های جانبی ای مثل خرید قالب، استخدام سایت، افزونه، اجاره‌ هاست و… هم ندارد. به اضافه راه اندازی فروشگاه و یادگیری آنها هم بسیار ساده‌تر از سیستم‌های کد باز می‌باشد.

 باید به این نکته توجه داشته باشید که با دریافت کردن یک سیستم فروشگاه ساز اشتراکی، شما همیشه خیالتان آسوده است که یک تیم پشتیبانی وجود دارد که به سؤالات شما جواب می‌دهد به اضافه، ویرایش توسعه سایت بسیار آسان‌تر می‌شود.

 البته باید بگویم که فکر نکنید که منظورمان این است این سیستم‌ها یقیناً بهتر هستند و شما فقط با گل و بلبل طرف هستید. موضوع حرف ما این است که برای افراد مبتدی و کسانی که از موارد طراحی سایت سر در نمی‌آورند، این فروشگاه سازها انتخاب بسیار بهتری هستند. ولی اگر قصد دارید امکانات به خصوصی به فروشگاه خود اضافه کنید، دست شما بسته خواهد بود و شما باید با شرکت ارائه دهنده فروشگاه ساز به یک توافق برسید.

 

چه عواملی باعث موفقیت در بازاریابی تلفنی میشود؟
حتما بخوانید:

 فروشگاه سازهای اشتراکی مطرحی که در ایران عرضه می‌شوند!

 تعداد فروشگاه سازهای اشتراکی در جهان کم نیست. شاید بشود از مطرح‌ترین آنها به بیگ کامرس و شاپفای اشاره کرد. ولی متاسفانه هیچ یک از آنها به ایران خدمات ارائه نمی‌دهند. با این حال در چند سال اخیر فروشگاه سازهای ایرانی مختلفی را دیده‌ایم که به صورت اشتراکی کار می‌کنند.

 از مطرح‌ترین فروشگاه سازها موارد زیر هستند:

 ما در بخش بعدی این مقاله به بررسی کامل فروشگاه سازها می‌پردازیم و از هر نظر آنها را تحلیل می‌کنیم. البته باید بگویم که قول می‌دهیم این کار را بدون داشتن هیچ گونه ارق ملی انجام دادیم ولی خود شما حتماً در نظر داشته باشید که همه این فروشگاه سازها ایرانی هستند و برای رشد نیاز به حمایت ایرانیها دارند.به شما تفاوت‌های عمده دو نوعع سیستم فروشگاه اشتراک و کد ساز را گفتیم و سعی کردیم مزایای هر یک را برای شما توضیح دهیم

 کدام یک از انواع مختلف فروشگاه سازها را انتخاب کنیم؟

 در مبحث انواع مختلف فروشگاه سازها ما در طول این مقاله به شما تفاوت‌های عمده دو نوعع سیستم فروشگاه اشتراک و کد ساز را گفتیم و سعی کردیم مزایای هر یک را برای شما توضیح دهیم. ولی اگر هنوز هم در مورد آنها مردد هستید باید بگویم که انتخاب نوع سیستم کاملاً به سطح توانایی و خواسته‌های شما بستگی دارد. همانگونه که گفتیم:

 فروشگاه سازهای اشتراکی به دلیل اینکه ساده هستند و پشتیبانی دارند برای افراد تازه کار بهترین انتخاب هستند. ولی سیستم‌های فروشگاه کدباز به خاطر اینکه از هر نظر قابل ویرایش هستند، دست شما را برای تغییرات عجیب و غریب باز می‌گذارد.

 اگر به دنبال یک جواب قطعی هستید به نظر ما بهتر است به جای اینکه بر حسب نوع فروشگاه ساز به انتخاب پردازید، سیستم‌های مختلف و گوناگون را با یکدیگر بررسی کنید و ببینید که کدام یک از آنها با نیازها و خواسته‌های شما هماهنگی بیشتری دارند. این را بدانید که نباید درگیر نوع سیستم شوید و بیشتر باید به این دقت کنید که آیا سیستم مورد نظر می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد یا خیر. بخش‌های بعدی این مقاله حتماً در این مسیر به شما کمک می‌کند.

 

۸ نکته طلایی در طراحی سایت برای گوگل
حتما بخوانید:

 ممنون از اینکه تا انتهای این مقاله همراه وبسایت محتوایار بودید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد. شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات بیشتر به لینک مقالات زیر مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا