مفهوم Page Authority یا پیج اتوریتی و تاثیر آن در سئو!

در این مقاله می‌خواهیم در رابطه با Page Authority یا پیج اتوریتی مطالب و نکات مهمی را برایتان شرح دهیم. از این رو خواهشمندیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. در واقع پیج اتوریتی معیاری است که به شما کمک می‌کند اعتبار سایت مورد نظرتان را تشخیص بدهید. دقیقاً مانند کارنامه‌ای که می‌گوید یک دانش‌آموز واقعاً تکالیفش را انجام داده است یا نه. برای درک کردن اینکه یک صفحه از سایت چقدر از نظر موتورهای جستجو خوب است، نیاز به یک معیار و تأیید دارید. در واقع می‌شود گفت که پیج اتوریتی مانند یک کارنامه برای سایت شما عمل می‌کند.

 به اختصار Page Authority یا پیج اتوریتی را pa هم می‌شناسند که معنی آن اعتبار و قدرت صفحه ای از سایت می‌باشد. هر سایت از مجموعه‌ای از صفحات تشکیل می‌شود که هر یک از این صفحات به صورت جداگانه بر امتیاز کلی سایت تأثیر می‌گذارند. امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی مثل پیج رنک گوگل می‌باشد. صفحه نخست هر سایت از مهمترین صفحه هر سایت می‌باشد؛ چون که بیشترین لینک‌ها و ورودی سایت را در صفحه اول هر سایت به خود اختصاص می‌دهد. به خاطر همین صفحه نخست هر سایت امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی بیشتری نسبت به دیگر صفحات می‌گیرد. بنابراین اگر صفحات داخلی یک سایت امتیاز بین ۰ تا ۱۰ گرفت، فقط به معنی ضعیف بودن سایت نمی‌باشد؛ بلکه به معنی این است که صفحه به تازگی ساخته شده است. به اختصار Page Authority یا پیج اتوریتی را pa هم می‌شناسند

Page Authority یا پیج اتوریتی چقدر اهمیت دارد؟

Page Authority معیاری می‌باشد که توسط سایت ماز معرفی شده است. این سایت معیار Page Authority یا پیج اتوریتی را برای اعتبارسنجی و آنالیز صفحات سایت ارائه کرده است و به درستی توانسته است جای پیج رنک گوگل را بگیرد. با این حال نمی‌شود گفت که این معیار به صورت کامل یا ۱۰۰% کار می‌کند. سایت‌هایی که ریدایرکت می‌شوند و سایت‌هایی که تازه تأسیس شده‌اند، در صورتی که حتی سایت سئو شده و خوبی هم باشند، امتیاز واقعی خود را از پیج اتوریتی نمی‌گیرند. چون سایتی که ریدایرکت می‌شود به جای صفحه جدید امتیاز سایت قبلی در امتیازات Page Authority یا پیج اتوریتی نمایش داده می‌شود.

 همینطور در این بین امکان دارد سایت‌هایی باشند که با وجود سئو ضعیف نسبت به بقیه سایت‌ها، امتیاز Page Authority بیشتری را کسب کرده باشند. با این وجود می‌شود گفت که Page Authority یک معیار است که به واسطه آن می‌شود امتیاز سایت‌ها را به صورت میانگین حساب کرد. اما نباید یادتان برود که درصدی خطا هم در نمایش نتایج توسط این معیار وجود دارد.

از آن جایی که خیلی از افراد برای اعتماد به سایت‌ها امتیازی که توسط پیج اتوریتی نمایش داده می‌شود را ملاک می‌دانند، بنابراین نمی‌شود به این امتیاز بی توجه بود و باید برای افزایش رتبه Page Authority یا پیج اتوریتی کارهایی را انجام داد. در واقع همه کارهایی که در زمینه سئو خارجی و سئو داخلی انجام می‌شود، روی امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی تأثیر می‌گذارد. البته بیشترین تأثیر را در این امتیاز لینک‌ها می‌گیرند. لینک‌ها موجب افزایش اعتبار صفحات و در نتیجه افزایش اعتبار کلی سایت می‌شوند.

شیوه امتیازدهی Page Authority یا پیج اتوریتی به چه صورت است؟

 برای گرفتن امتیاز از این معیار معروف باید خیلی حوصله داشته باشید؛ چون کار بسیار سختی است. امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی بین صفر تا صد می‌باشد که هر چه این امتیاز زیادتر باشد، ارزش آن بیشتر می‌شود. اغلب سایت‌های نوپا امتیاز صفر یا یک را می‌گیرند که با زیاد شدن لینک‌های داخلی و خارجی و همینطور رعایت اصول سئو می‌توانند این امتیاز را زیاد کنند. هر چه شما خواستار امتیاز بیشتری باشید، کار دشوارتری در پیش دارید. مثلاً برای رسیدن از امتیاز ۵۰ به۶۰ سخت‌تر از رسیدن ۲۰ به ۳۰ می‌باشد.

چه راهکارهایی برای افزایش امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی وجود دارد؟

به صورت کلی می‌شود گفت که مجموعه فعالیت‌های سئو تأثیر مستقیمی روی امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی دارد. در ادامه به صورت مختصر به آن‌ها می‌پردازیم.به صورت کلی می‌شود گفت که مجموعه فعالیت‌های سئو تأثیر مستقیمی روی امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی دارد.

 لینک سازی

از آنجایی که لینک‌ها به تنهایی موجب افزایش اعتبار سایت می‌شوند، بنابراین قطعاً امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی را هم افزایش می‌دهند. لینک‌های داخلی موجب می‌شوند که شما ب‌توانید بین صفحات سایتتان ارتباط برقرار کنید و این موضوع برای سئو سایتتان خیلی مفید است. لینک‌های خارجی هم علاوه بر لینک سازی و تأثیر بر روی سئو موجب می‌شود که سایت شما به عنوان سایت مرجع شناخته شود.از آنجایی که لینک‌ها به تنهایی موجب افزایش اعتبار سایت می‌شوند، بنابراین قطعاً امتیاز Page Authority یا پیج اتوریتی را هم افزایش می‌دهند.

تولید محتوای اختصاصی

تولید محتوای اختصاصی یعنی توجه گوگل. گوگل به سایت‌های که متن اختصاصی دارند توجه ویژه می‌کند. چون آنها را سایت مرجع می‌داند. امتیاز خیلی خوبی که گوگل برای این سایت‌ها قائل می‌شود، موجب افزایش اعتبار صفحات سایت و Page Authority یا پیج اتوریتی آن‌ها می‌شود.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی مانند مغازه‌ای که چند شعبه دارند، برای سایت می‌تواند مفید باشد. هم از لحاظ معروفیت و هم از لحاظ افزایش فروش و درآمد زایی.

 تأثیر شبکه‌های اجتماعی روی پیج اتوریتی به این خاطر است که ورودی سایت را زیاد می‌کند و موجب می‌شود که گوگل هم آن را به عنوان سایت فعال‌تری بشناسد. سایت‌های فعال پیج اتوریتی بیشتری دارند. بنابراین برای فعال‌تر شدن به فعالیت در شبکه‌های اجتماعی نیاز دارند.

اعداد بالای 60 بهترین حالت را برای سایت‌ها دارند. البته رسیدن به هم چین جایگاهی واقعاً دشوار است و سایت‌های زیادی در ایران به چنین جایگاهی نتوانستند برسند.

 پیج اتوریتی خوب چه عددی است؟

  • اعداد بین 0 تا 10 برای صفحات داخلی سایت‌ها دیده می‌شود حتی سایت‌هایی که در وب جا افتاده‌اند هم برای صفحات جدید خود این عددها را مشاهده می‌کنند.
  • اعداد بین 10 تا 20 سایت‌های نوپا هستند که هنوز به جایگاه درست و واقعی خود دست پیدا نکرده‌اند.
  • اعداد بین 20 تا 30 ممکن است مربوط به سایت‌ها و کسب‌وکارهای تازه‌کار و نوپا باشد. برای اعتماد به این شرکت‌ها احتیاج به بررسی است. شاید شرکتی با امتیاز پیج اتوریتی 30 تا 40 فقط سایت نسبتاً خوبی داشته و در کسب‌وکار خود زیاد مسلط نباشد و یا برعکس، ی
  • عنی شاید در حوزه وب زیاد حرفه‌ای عمل نکرده ولی در کار خود مهارت کافی دارد؛ پس در خدمات گرفتن از این سایت‌ها فقط به اطلاعات سایت اکتفا نکنید و با آنها به صورت حضوری و یا تلفنی گفت‌وگو کنید.
  • اعداد بین 30 تا 40؛ سایت‌هایی که این امتیاز را دارند هم سایت‌های خوبی هستند که قطعاً جای پیشرفت دارند ولی نمی‌توان آنها را سایت ضعیف دانست، زیرا امتیازهای پیج اتوریتی به‌راحتی به‌دست نمی‌آید و این مقدار مقایسه یک سایت با هزاران سایت دیگر است.
  • اعداد 40 تا 50 به معنای امتیاز
    خوبی برای پیج اتوریتی است. این سایت‌ها را می‌توان سایت‌های قدرتمندی دانست که در کسب‌وکار خود به جایگاه خوبی رسیده‌اند.
  • اعداد بین 50 تا 60 اعداد بسیار خوبی هستند. سایت‌هایی که به این جایگاه می‌رسند ارزش اعتماد کردن را دارند و باید آنها را سایت‌های موفقی دانست.
  • اعداد بالای 60 بهترین حالت را برای سایت‌ها دارند. البته رسیدن به هم چین جایگاهی واقعاً دشوار است و سایت‌های زیادی در ایران به چنین جایگاهی نتوانستند برسند.

 

17 عامل شکست فروشگاه اینترنتی
حتما بخوانید:

سخن پایانی

ممنون که تا انتهای این مقاله همراه مجله اینترنتی محتوایار بودید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد. همچنین شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات بیشتر از طریق لینک های زیر اطلاعات مفید و آموزنده ای در رابطه با دیجیتال مارکتینگ، سئو و… به دست آورید. 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا