تبلیغات در جستجوی گوگل بر چه اساسی کار می‌کند؟

به طور کلی تاکنون از مقالاتی که در سایت استاد وب منتشر کردیم متوجه شدیم که تبلیغات گوگل دقیقاً چه مفهومی را شامل می‌شود و چرا باید آن را جدی بگیریم. اکنون زمان آن رسیده است که وارد دنیای تبلیغات جستجوی گوگل شویم. در واقع عملکرد گوگل را در این زمینه بسنجیم و ببینیم چرخنده‌های گوگل در بخش تبلیغات اینترنتی چگونه فعالیت می‌کنند. از این رو در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با تبلیغات در جستجوی گوگل مطالب و نکات مفیدی را برایتان عنوان کنیم. خواهشمندیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

نمایش بهترین و مرتبط‌ترین تبلیغ‌ها به کاربران به عنوان هدف اصلی گوگل در نظر گرفته می‌شود. از این رو ما در این مقاله قصد داریم که قدم به قدم به شما توضیح دهیم و نکات مهم مرتبط با آن را برای بیان کنیم. اگر نظر شخصی من را بخواهید می‌توانم به شما بگویم که من به شخصه نحوه کار با گوگل ادز را دوست دارم. تصور من این است که شما نیز پس از خواندن این مقاله با من موافق می‌شوید و به این نتیجه می‌رسید که گوگل یک سیستم بسیار هوشمندانه است. که تبلیغات در جستجوی گوگل را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهد.

نقش کلمات کلیدی در بحث تبلیغات در جستجوی گوگل

پیش از هر چیزی باید بدانیم که کلمات کلیدی به عنوان اساس کار تبلیغات در جستجوی گوگل در نظر گرفته می‌شوند. در رابطه با کلمات کلیدی باید بگوییم این کلمات کلماتی هستند که ما با توجه به تجربه شخصی خود و همچنین به کمک ابزارهای تحلیل کلمات کلیدی و گاهی مشاوره با افرادی که در این زمینه تخصص و مهارت کافی دارند، انتخاب می‌کنیم. همچنین حاضرید به ازای نمایش آنها در گوگل هزینه‌هایی را پرداخت کنید. لازم به ذکر است که کلمات کلیدی برای صاحبان کار بسیار ارزشمند و مهم تلقی می‌شود.

پیش از هر چیزی باید بدانیم که کلمات کلیدی به عنوان اساس کار تبلیغات در جستجوی گوگل در نظر گرفته می‌شوند. در رابطه با کلمات کلیدی باید بگوییم این کلمات کلماتی هستند که ما با توجه به تجربه شخصی خود و همچنین به کمک ابزارهای تحلیل کلمات کلیدی و گاهی مشاوره با افرادی که در این زمینه تخصص و مهارت کافی دارند، انتخاب می‌کنیم. همچنین حاضرید به ازای نمایش آنها در گوگل هزینه‌هایی را پرداخت کنید. لازم به ذکر است که کلمات کلیدی برای صاحبان کار بسیار ارزشمند و مهم تلقی می‌شود.

رتبه بندی تبلیغات در جستجوی گوگل بر چه اساسی می‌باشد؟

به طور کلی هر زمان که کاربر مفهوم و یا موضوعی را در گوگل جستجو کند می‌تواند در هر صفحه تبلیغاتی را مشاهده کند که مربوط به سایت‌های متفاوت می‌باشد. گوگل نهایتاً ۸ تبلیغ در هر صفحه نشان می‌دهد. که چگونه جایگاه هر کدام از این تبلیغات را مشخص می‌کند. در واقع کدام تبلیغات را در صفحه اول و در رتبه‌های بالا نمایش داده و کدام یک را در رتبه‌های پایین‌تر ظاهر می‌کند. واقعیتی که وجود دارد این است که گوگل باید تشخیص دهد کدام تبلیغ بهتر است. در واقع هدف گوگل این است که تبلیغاتی را که از کیفیت بالایی برخوردارند و می‌توانند به بهترین نحو ممکن به نیاز کاربران پاسخ دهند را به کاربران نشان دهد.

طبیعی است که گوگل برای آنکه به تبلیغات در جستجوی گوگل رتبه بدهد، بر اساس سلیقه شخصی خود عمل نمی‌کند. در واقع گوگل در این زمینه یک سری اصول و قانون مختلف برای تصمیم گیری از خود نشان می‌دهد. جالب است بدانید گوگل فاکتورهایی را تعیین کرده است تا با استفاده از آنها بتوانند سایت‌های تبلیغ دهنده را رتبه‌بندی کند. از این رو در صورتی که تشخیص دهد تبلیغی مناسب‌تر بوده و از کیفیت بهتری برخوردار است رتبه بهتر و بالاتر را برای آنان اتخاذ می‌کند.

بنابراین می‌توان اینطور بیان کرد که گوگل دو فاکتور و یا معیار اصلی برای خود در نظر گرفته است و با استفاده از آنها رتبه و جایگاه شما را مشخص می‌کند. برای اینکه بدانیم گوگل ادز چگونه کار می‌کند تنها کافی است این دو فاکتور مهم را بشناسیم و به همین دلیل در ادامه مقاله قصد داریم به بررسی جامع و کامل هر کدام از این دو فاکتور بپردازیم.

 

اهداف راه اندازی سایت چه مواردی را شامل می‌شود؟
حتما بخوانید:

هزینه‌ای که حاضرید برای تبلیغات در جستجوی گوگل پرداخت کنید

تصور کنید ۴ سایت تبلیغ دهنده متفاوت وجود دارد و همه آنها دارای فروشگاه اینترنتی موبایل هستند. از این رو احتمالاً هدف اصلی و مهم آنها این است که در صورتی که کاربری در سایت گوگل عبارت خرید اینترنتی موبایل را جستجو کرد، گوگل تبلیغ سایت آن را نمایش دهد. از این رو گوگل باید بتواند بر اساس فاکتورها و شاخصه‌های اصلی خود، به این سایت‌های مختلف رتبه بدهد و آنها را از رتبه یک تا چهار دسته بندی کند.

لازم به ذکر است همانطور که در مقالات قبلی عنوان کردیم هزینه تبلیغات در جستجوی گوگل به صورت کلیکی می‌باشد. یعنی زمانی به گوگل پول پرداخت خواهید کرد که کاربر پس از کلیک بر روی تصویر مورد نظر شما در گوگل وارد سایت شما شود.

از این رو با توجه به توضیحات ارائه شده اولین معیاری که گوگل برای رتبه‌بندی تبلیغات در جستجوی گوگل در نظر می‌گیرد، هزینه‌ای است که شما حاضرید برای تبلیغات خود پرداخت کنید. از این رو هر چه هزینه بیشتری را برای تبلیغات خود پرداخت کنید، گوگل رتبه بهتری را به شما خواهد داد. از این رو این اتفاق شبیه یک مزایده می‌باشد و در این مزایده هر که هزینه بیشتری را پرداخت کند نتایج بهتری را می‌بیند و از رتبه بالاتری برخوردار می‌شود.

هزینه‌ای که حاضرید برای تبلیغات در جستجوی گوگل پرداخت کنید

نکته

ممکن است پس از شنیدن این توضیحات به گوگل بد بین شوید و با خود بگویید این دیگر چه سیستمی است که تنها به نفع افراد ثروتمند عمل می‌کند. اما توصیه می‌کنیم زود قضاوت نکنید. در بحث تبلیغات در جستجوی گوگل همه چیز پول نمی‌باشد.

لازم به ذکر است که گوگل تنها به دنبال کسب درآمد نمی‌باشد و هدف اصلی او جلب رضایت کاربران است. در واقع گوگل تلاش می‌کند همواره تبلیغاتی را که از کیفیت بالاتر و مناسب‌تری برخوردار است، در رتبه‌های بالاتر قرار دهد. بنابراین اینجا است که شاخص دیگری تحت عنوان امتیاز کیفی معرفی می‌شود. در ادامه مقاله در رابطه با شاخص دوم گوگل ادز نکات جالبی را برایتان عنوان می‌کنیم.

امتیاز کیفی به عنوان شاخص دوم گوگل ادز

به طور کلی سرویس گوگل ادز به تبلیغات شما یک امتیاز کیفیت از ۱۰ می‌دهد و از این امتیاز در رتبه بندی سایت شما استفاده می‌کند. از این رو هرچه امتیاز شما بالاتر بوده و به عدد ۱۰ نزدیک‌تر باشد، تبلیغات شما در نتایج بالاتری مشاهده خواهد شد و همچنین از رتبه بهتری برخوردار می‌شود. لازم به ذکر است که در این صورت هزینه‌های شما کاهش می‌یابد.

می‌توانیم برای درک بهتر، این طور بیان کنیم که در صورتی که کیفیت کار شما بالا باشد، گوگل از شما تقدیر و تشکر می‌کند. چرا که شما رضایت کاربران را جلب کرده‌اید. از این رو گوگل به پاس زحمات شما حاضر است تبلیغات شما را با هزینه کمتری در رتبه‌های بالاتر قرار دهد. از این رو می‌توان اینطور بیان کرد که این یک بازی سه سر برد است. یعنی در این بازی مشتری، تبلیغ دهنده و گوگل هر سه به عنوان برنده بازی شناخته می‌شوند.

لازم به ذکر است که عکس این قضیه نیز وجود دارد. به عبارت دیگر ممکن است شما امتیاز پایین‌تری دریافت کنید و گوگل تمایل چندانی برای نشان دادن تبلیغات در جستجوی گوگل از خود نشان ندهد. در این حالت شما باید هزینه‌های بیشتری را پرداخت کنید تا گوگل را متقاعد کنید تبلیغ شما را نمایش دهد و به آن رتبه دهند.

به طور کلی سرویس گوگل ادز به تبلیغات شما یک امتیاز کیفیت از ۱۰ می‌دهد و از این امتیاز در رتبه بندی سایت شما استفاده می‌کند. از این رو هرچه امتیاز شما بالاتر بوده و به عدد ۱۰ نزدیک‌تر باشد، تبلیغات شما در نتایج بالاتری مشاهده خواهد شد و همچنین از رتبه بهتری برخوردار می‌شود. لازم به ذکر است که در این صورت هزینه‌های شما کاهش می‌یابد.

تأثیر کیفیت بر رتبه تبلیغات در جستجوی گوگل

به طور کلی می‌توان بیان کرد که برآیند هزینه پرداختی و امتیاز کیفی شما امتیاز نهایی تبلیغتان را تشکیل می‌دهد. لازم به ذکر است که به این امتیاز نهایی رتبه تبلیغ می گویند. در صورتی که بخواهیم خیلی ساده به این قضیه نگاه کنیم، می‌توان اینطور گفت که رتبه تبلیغ شما از حاصلضرب کیفیت در قیمت به دست می‌آید.

از این رو می‌توان اینطور بیان کرد که گوگل امتیاز هر تبلیغ دهنده را به صورت مستقیم در رتبه بندی تبلیغات در جستجوی گوگل و همچنین هزینه پرداختی دخالت می‌دهد. بنابراین هر چقدر کیفیت تبلیغ شما بالاتر و بیشتر باشد، گوگل تمایل بیشتری از خود نشان می‌دهد تا تمرین شما را در جایگاه بالاتری نشان دهد و همچنین هزینه کمتری از شما دریافت کند.

سایر شاخص‌های تاثیرگذار روی رتبه تبلیغات در جستجوی گوگل

علاوه بر معیارها و پروژه‌های گفته شده در بخش‌های قبل مقاله، شاخص‌های دیگری وجود دارند که بر روی رتبه تبلیغات در جستجوی گوگل تاثیرگذارند. در ادامه مقاله قصد داریم این عوامل و پارامترها را مورد بحث و بررسی قرار دهیم و ببینیم که چگونه آنها می‌توانند بر روی رتبه تبلیغات شما تاثیرگذار باشند.

زمینه جستجوی کاربر از شاخص‌های دیگر گوگل ادز

زمینه جستجوی کاربران به عنوان یکی دیگر از شاخص‌های بسیار مهم برای رتبه‌بندی تبلیغات در جستجوی گوگل در نظر گرفته می‌شوند. این موضوع از موارد زیر تشکیل می‌شود:

  • مکانی که کاربر در آن جستجو می‌کند.
  • دستگاهی که از طریق آن جستجو می‌کند. این دستگاه‌ها می‌توانند شامل موبایل، تبلت و یا دسکتاپ باشند.
  • زمانی که کاربر به جستجوی موضوعات مختلف می‌پردازد.
  • سایر متغیرهایی که از سمت کاربر ارسال می‌شود. (البته گوگل هیچ توضیحی در رابطه با این مورد بیان نکرده و به موارد مرتبط با آن اشاره نکرده است. اما می‌توان حدس زد که مواردی مانند تاریخچه جستجو کاربرها، اطلاعاتی که در مرورگرتان ذخیره است و زبانی که از آن استفاده می‌کنید تاثیرات زیادی در این بخش دارند.)

از این رو می‌توان بیان کرد که زمینه جستجوی کاربران به عنوان یک مسئله بسیار مهم در نظر گرفته می‌شود. همچنین به عنوان یک آژانس بازاریابی دردسر بسیار زیادی را برای ما به دنبال دارد. به طور کلی ما معمولاً مدت زمان زیادی را صرف می‌کنیم تا به مشتریان توضیح دهیم که چرا تبلیغاتشان در یک دستگاه نمایش داده می‌شود و در دستگاه دیگر مورد مشاهده قرار نمی‌گیرد.

در این رابطه باید بگوییم زمانی که گوگل ادز تصمیم می‌گیرد تبلیغات را برای شما نمایش در آورد، سابقه جستجوی شما را که در مرورگرتان ذخیره است در نظر می‌گیرد. همچنین به زمان، مکان دستگاه نمایش، زبان و دیگر متغیرهای این زمینه توجه کرده و آن‌ها را بررسی می‌کند. تا بتواند هدفمندترین تبلیغات را به شما نمایش دهد. بنابراین در صورتی که دیدید تبلیغات اینترنتی شما مکان ثابتی ندارد و گاهی نمایش داده نمی‌شود، تعجب نکنید. چرا که گوگل این تبلیغات را بر اساس متغیرهایی که به آن اشاره کردیم نشان می‌دهد و بر اساس آنها جایگاه این تبلیغات را مشخص می‌کند.

زمینه جستجوی کاربر از شاخص‌های دیگر گوگل ادز

افزونه‌ها و فرمت تبلیغات در جستجوی گوگل

از عوامل دیگری که بر روی جایگاه تبلیغات در جستجوی گوگل تأثیر زیادی دارد، استفاده از افزونه‌های گوگل ادز می‌باشد. لازم به ذکر است که متن تبلیغات در گوگل به دو قسمت تقسیم می‌شوند:

قسمت اول متن اصلی را شامل می‌شود که نمایش ثابتی داشته و از سه قسمت عنوان، توضیحات و لینک تشکیل می‌شود.

قسمت دوم شامل افزونه‌ها می‌باشد که شما می‌توانید با استفاده از آنها اطلاعات بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار دهید. البته لازم به ذکر است این نمایش آنها دائمی نمی‌باشد.

توجه داشته باشید که هرچه از این افزونه‌ها بیشتر استفاده کنید، کیفیت تبلیغات شما افزایش پیدا می‌کند. از این رو هرچقدر تبلیغات شما شفاف‌تر، حسابی‌تر و پر بار تر باشد و اطلاعات بیشتر را در اختیار کاربران قرار دهد، گوگل متوجه می‌شود که شما برای جلب رضایت کاربران تلاش کرده‌اید. از این رو رتبه بالاتری به تبلیغات شما می‌دهد. از طرف دیگر در این صورت تمایل بیشتری برای نشان دادن تبلیغات شما در نتایج اول دارد. این تمایل بالای گوگل باعث می‌شود تا هزینه‌های ناشی از تبلیغات برای شما به حداقل برسد.

افزونه‌ها و فرمت تبلیغات

سخن پایانی

در این مقاله عنوان شد که گوگل ادز برای نمایش تبلیغات در جستجوی گوگل رتبه تبلیغ سایت‌های شما در نظر می‌گیرد و بر اساس آن جایگاه شما را مشخص می‌کند و به کاربران نشان می‌دهد. فراموش نکنید که گوگل در هر صفحه نهایتاً هشت تبلیغ را نشان می‌دهد. از این رو در صورتی که ۱۰ نفر همزمان بر روی یک کلمه کلیدی مشخص رقابت کنند دو نفر از آنها در صفحه اول گوگل نمایش داده نخواهد شد. از این رو آنها باید هزینه بیشتری پرداخت کنند و یا اینکه بتوانند امتیاز کیفی خود را افزایش دهند تا از دیگر رقبای خود جلو بزنند.

 

دلایل استفاده از تبلیغات کلیکی + معرفی 3 نوع تبلیغات PPC
حتما بخوانید:

ممنون از اینکه تا انتهای مقاله با مجله محتوا یار همراه بودید. امیدواریم از مطالب گفته شده لذت برده باشید و مطالب برایتان مفید، کاربردی و آموزنده واقع شده باشند. شما می‌توانید با مراجعه به مقالات مرتبط از طریق لینک‌های زیر، اطلاعات بسیار مفید و سودمندی در رابطه با موضوعات مختلف به دست آورید. تا بتوانید در کسب و کار خود به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته و به هدف نهایی خود برسید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا