۸ نکته طلایی در طراحی سایت برای گوگل

 بازاریابان اینترنتی موفق اشخاصی هستند که با کمترین هزینه به هدف‌های بزرگی در کسب و کار اینترنتی رسیدند. یکی از راه‌های خیلی کم هزینه نسبت به راه‌های دیگر سئو یا بهینه سازی وب سایت می‌باشد. به عبارت دیگر اشخاص از طریق موتورهای جستجو سایت شما را پیدا می‌کنند و با کسب و کار شما آشنا می‌شوند. در این مقاله قصد داریم ۸ نکته طلایی در طراحی سایت برای گوگل را برایتان شرح دهیم.

 تولید محتوا یا به عبارت دیگر بازاریابی محتوا بخش قابل انکاری از بهینه سازی وب سایت یا سئو می‌باشد. ولی اگر در زمان طراحی وبسایت استانداردهای لازم را رعایت نکنید، تولید محتوای عالی شما قطعاً با شکست روبرو می‌شود.

 فکر کنید شما یک هتل خیلی عالی طراحی کرده‌اید. این هتل دارای امکانات خیلی فوق العاده است. ولی دور تا دور این هتل یک باتلاق است که راه ورود به این هتل را خیلی سخت می‌کند. این وبسایت با محتوای عالی اما ساختار نامناسب دقیقاً مثل این هتل می‌باشد.

 بهینه سازی سرعت لود وب سایت در مبحث ۸ نکته طلایی در طراحی سایت

 از مهمترین فاکتورهای یک وبسایت موفق سرعت بارگذاری آن وب سایت می‌باشد. آمارها نشان می‌دهد که اگر لود وبسایت بیشتر از ۴ ثانیه طول بکشد، ۲۵ درصد از بازدیدکنندگان از دیدن این وبسایت منصرف می‌شوند. تصاویری با گرافیکی سنگین و حجم زیاد استفاده می‌کنند. تصاویری نا بهینه ای که سرعت لود سایتتان را به شدت کاهش می‌دهد.

 بعضی موارد در ساختار کد سیت به شکلی است که سرعت بارگذاری را زیاد می‌کند. برای بررسی و رفع همچین مشکلاتی شما می‌توانید از چند ابزار استفاده کنید. یکی از این ابزاها، ابزار بهبود سرعت گوگل می‌باشد که متاسفانه برای ایران فیلتر شده است و ابزار دیگر جی تی متریکس می‌باشد. این وبسایت ها مواردی که موجب کاهش سرعت سایتتان شده است را نشان می‌دهند و نکاتی را جهت بهبود آن به شما پیشنهاد می‌دهند.

 بهینه سازی لینک‌های داخلی

 مورد دیگری که برای گوگل اهمیت دارد بحث لینک سازی داخلی می‌باشد. وقتی که یک وب سایت دارای لینک سازی داخلی خوبی باشد، از دید گوگل موجب بهتر فهمیده شدن ارتباط بین بخش‌های مختلف یک وب سایت می‌شود و این به معنی افزایش بهینه سازی برای وب سایت می‌باشد.

 بهینه سازی  url هاوقتی که یک وب سایت دارای لینک سازی داخلی خوبی باشد، از دید گوگل موجب بهتر فهمیده شدن ارتباط بین بخش‌های مختلف یک وب سایت می‌شود و این به معنی افزایش بهینه سازی برای وب سایت می‌باشد.

اولین موردی که گوگل بررسی می‌کند ‌url  آن می‌باشد. بعضی وقت‌ها بعضی از سیستم‌های مدیریت محتوا از آدرس‌های غیر ضروری و کاراکترهای بی معنی استفاده می‌کنند که موجب بدفهمی ربات‌های گوگل می‌شود.

 سوالی که اغلب در رابطه با url پرسیده می‌شود این است که در url از کاراکترهای فارسی استفاده کنیم یا نه؟

 جواب به این سؤال توسط سئو کاران مختلف جواب‌های گوناگونی دارد. کاراکتر فارسی برای سئوی فارسی مناسب‌تر می‌باشد ولی موجب می‌شود که با کاراکترهای عجیب و نازیبایی همراه باشد. بهتر است برای کوتاهی و زیبایی از واژگان انگلیسی با معنی استفاده کنید.

بهینه سازی ui و  ux

 ‌ux به معنی تجربه کاربری و ui به معنی رابط کاربری ۲ موردی است که امروزه گوگل بیش از حد انتظار به آنها توجه می‌کند. تحقیقات دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد که ۷۵ درصد از کاربران اعتبار یک وب سایت را طبق ظاهر وب سایت مشخص می‌کنند.

 اگر یک وب سایت برای انسان مناسب‌تر، راحت‌تر و زیباتر باشد، از نظر گوگل ارجحیت بالاتری را دارا می‌باشد. به عبارت دیگر گوگل هر روز در تلاش است مثل یک انسان وب‌سایت‌ها را ارزیابی کند. گوگل برای این کار از ابزارهای گوناگونی برای این بررسی استفاده کنند. مثلاً وقتی که افراد زیادی تایم قابل توجهی را در یک وب سایت می‌مانند، از صفحه به صفحه دیگر می‌روند و دوباره به همان وب سایت باز می‌گردند، نشان دهنده آن است که افراد از بودن و استفاده از این وبسایت لذت می‌برند. این امر امروزه برای گوگل خیلی اهمیت دارد.‌ux به معنی تجربه کاربری و ui به معنی رابط کاربری ۲ موردی است که امروزه گوگل بیش از حد انتظار به آنها توجه می‌کند.

 بهینه سازی جاوا اسکریپت

 یکی دیگر از مواردی که موجب می‌شود صفحات یک وب سایت برای گوگل ۲۴ ساعته موجب اختلال شود، عدم بهینه بودن کدهای جاوا اسکریپت می‌باشد. بهتر است همیشه کدهای جاوا اسکریپت در طراحی وب سایتتان را مورد بررسی قرار دهید و همه خطاهای آن را رفع کنید.

 استفاده از عناصر html در مبحث ۸ نکته طلایی در طراحی سایت

 یکی از مواردی که موجب خوانایی بیشتر وب سایت برای ربات‌های گوگل می‌شود، عناصر html می‌باشد. در حقیقت موتورهای جستجو با استفاده از این عناصر محتوا و رابطه متن‌ها را با یکدیگر می‌فهمند. بعضی از عناصر مثل تگ‌های عنوان  h۱ تا  h۶، تگ آلت تصویر و تگ توضیحات و غیره

 بهینه کردن برای گوشی‌های موبایل

 یکی از مهمترین موضوعاتی که امروزه برای گوگل ارزش دارد بحث رسپانسیو یا واکنش گرا بودن یک وب سایت می‌باشد. واکنشگرا یا رستانیو به حالت منعظف یک وب سایت با توجه به اندازه صفحه نمایش می‌باشد. به عبارت دیگر اشخاصی که با گوشی وارد وبسایت می‌شوند، یک وب سایت واکنش گرا طبق اندازه صفحه نمایش ابعاد و حالت خود را تغییر می‌دهد تا کاربران به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنند.

 گوگل وبمستر در مبحث ۸ نکته طلایی در طراحی سایت

 یکی از مهمترین اقداماتی که در ابتدای راه اندازی وب سایت خود باید انجام دهید، ثبت سایتتان در ابزار گوگل وبمستر می‌باشد. این ابزار راه ارتباطی شما با گوگل می‌باشد. اگر وب سایتتان به هر دلیلی مشکلاتی داشته باشد، گوگل به صورت خودکار پیام‌هایی را برای شما می‌فرستد و شما را مطلع می‌سازد. در این ابزار شما می‌توانید ببینید که با چه کلماتی افراد وارد وبسایت شما می‌شوند، رتبه شما در این کلمات چند است و…

 

انواع مختلف وب سایت در شبکه جهانی اینترنت
حتما بخوانید:

 ممنون که تا انتهای این مقاله همراه وب سایت محتوایار بودید. امیدواریم مطالب و نکات گفته شده برای شما مفید واقع شده باشد. شما می‌توانید در صورت تمایل برای مطالعه مقالات بیشتر به لینک مقالات زیر مراجعه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا